Pesma „Na nebu visoko”

MELENCI: U svečanoj sali u Melencima održana je promocija audio-diska sa pesmama ovdašnjeg Crkvenog hora. Disk predstavlja kompilaciju pesama koje izvode starija i mlađa grupa crkveno – školskog hora

Sveta Angelina Srpska, kao i crkvenog hora Sveti Simeon Mirotočivi.„Želimo da se zahvalimo svim ljudima dobre volje i čistog srca koji su bili deo ove uspešne priče i koji su svojim nesebičnim zalaganjem doprineli da projekat doživi svetlost dana. Ne tako davno, postavili smo sebi cilj i zadatak da animiramo decu i da pokušamo kroz pesmu i druženje da im usadimo poštovanje prema tradiciji, veri i običajima. Želeli smo da crkvenom portom ponovo ođekuju dečija graja i smeh”, saopšteno je iz Srpske pravoslavne crkve u Melencima.

Želja SPC je da hram Svetog Nikole u Melencima bude mesto na kojem će deca dolaziti sa radošću u svojim srcima i iz njega izlaziti nasmejanih lica.„S ponosom možemo istaći da smo uspeli u zadatku. Najveća nagrada i priznanje za naš rad su dečiji osmeh, taj iskreni pogled i pesma koja se ori na svakoj našoj horskoj probi i koja se sada nalazi na disku pod nazivom „Na nebu visoko”. Ovo nam je prvi projekat u nizu, a u planu imamo još niz aktivnosti, kao što su kampovi za decu, edukacije i razne radionice”, navodi se u saopštenju.

(Dnevnik)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike