U Begeču otvorena banka Poštanska štedionica

Begečani su danas dobili prvi bankomat i predstavništvo neke banke. Novu šalter-salu obišli su pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Dejan Mandić, kao i direktor Regionalnog centra Novi Sad

Poštanske štedionice Desimir Blašković. Šalteri su otvoreni nakon molbi stanovnika Begeča, koji su zbog novčanih transakcija i bankarskih usluga do sada putovali i do 20 kilometara, a te usluge ubuduće mogu obavljati na šalterima banke Poštanska štedionica u Ulici kralja Petra Prvog 1.

Pomoćnik gradonačelnika Dejan Mandić rekao je da je glavni cilj gradske administracije ravnomeran razvoj prigradskih naselja i stvaranje jednakih uslova za njihove meštane kao u urbanim zonama. Takođe je naglasio i da su prihvaćeni zahtevi stanovnika Begeča za otvaranje pedijatrijske službe.

– Služba pedijatrije otvorena je 8. marta, a u istom mesecu našli smo partnere u Poštanskoj štedionici, pa je sada otvorena šalter-sala sa dva šaltera i bankomatom koji će raditi 24 sata, što će Begečanima poboljšati uslove života – rekao je Mandić i napomenuo da su do sada uplate i isplate obavljane u pošti u tačno određeno vreme, a da će novi šalteri raditi i subotom, kada je pijačni dan u Begeču.

Banka Poštanska štedionica će narednih dana nastaviti da širi organizacionu mrežu širom Vojvodine. Najavljeno je otvaranje ekspozitura u Sivcu, Kuli, Apatinu, Sečnju i Novom Kneževcu, a danas se otvara još jedan samostalni šalter, na Klisi, u Temerinskoj ulici 159.
J. V.

(Dnevnik)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike