Novosadski servis: Isključenja struje za 30.3.2017.

Novi Sad: od 8 do 10 Radnička 7–15, Maksima Gorkog 6 i kiosci; od 8 do 14 Kraljevića Marka 24–54 i 37–45; od 11 do 13 Radnička 14 i 19 i Maksima Gorkog 6B–14 i 9–13. Petrovaradin: od 8 do 10 Patrijarha Rajačića 36–60 i 51–73.

Rumenka: od 8.30 do 14 deo od ulica Feješ Klare, Jovana Jovanovića Zmaja, Oslobođenja, Radničke, Stevana Sinđelića, Dositeja Obradovića, Nove 5, Nove 9, Nove 11 do Nove 15.

Kać: od 8 do 14 povremeno u pojedinim ulicama.
Sremski Karlovci: od 8 do 13.30 vikend-naselje Stražilovo; od 8 do 14 povremeno u vikend-naselju Ešikovac i Belješevo kod Stražilova.

Grad protiv buke
Radionica „Grad protiv buke, a u službi remiksa”, namenjena ljubiteljima engleskog jezika, biće održana večeras u 18 časova u Američkom kutku, Petra Drapšina 3. Moderatorka radionice je profesorka engleskog jezika i književnosti dr Nikolina Nedeljkov, koja je proteklih deset godina radila na Gradskom univerzitetu u Njujorku. Bavi se remiksom kao osnovom za pripovedanje i kreativno-kritičko mapiranje kulture. Za radionicu se prijavljuje putem linka
B. P.

Sajam antikviteta
Prolećni sajam antikviteta, hobija i umetničkih predmeta održaće se danas od 10 do 18 časova u Domu Vojske Srbije u Novom Sadu, Beogradski kej 9. Osim promotivnog i edukativnog karaktera, ima i prodajni za veći deo izloženih predmeta, kojih će, po prijavama više od 50 izlagača, biti više od 15.000. Sajam ima i kulturološki karakter i uvršćen je u turističku ponudu grada Novog Sada i regiona, kao i cele Republike Srbije, a okarakterisan je kao kulturni događaj od značaja za grad Novi Sad.

Generalni pokrovitelj je Skupština grada, a duhovni pokrovitelj humanitarnog dela je episkop bački dr Irinej Bulović.
J. R.

O lokalnoj politici i samoupravi
Javna diskusija u okviru projekta „Lokalne politike i urbana samouprava”, na kojoj će gostovati Udruženi pokret slobodnih stanara Niš, biće održana večeras u 20 časova u Omladinskom centru CK13, Vojvode Bojovića 13.

Druga u nizu javnih diskusija, koju organizuju Grupa za konceptualnu politiku (GKP) i kuda.org, ugostiće članove Upravnog odbora i predsedništva UPŠ-a, Udruženja pokreta slobodnih stanara i vlasnika privatnih zgrada iz Niša Sašu Kostića i Đokicu Jovanovića.
B. P.

Promocija poezije Ivanke Radmanović
Promocija knjige Ivanke Radmanović „Gde je moja kuća” održaće se večeras od 19 časova u Čitaonici Gradske biblioteke, Dunavska 1. O zbirci poezije i kratkih priča, osim autorke, govoriće esejista Zorka Mirković i književnica Gordana Vlajić.
V. B.

„Matine program” Šejme Fere
Izložba Šejme Fere pod nazivom „Matine program” biće otvorena 6. aprila, u 19 časova u Galeriji Organka SANU, Platoneum, Nikole Pašića 6. Izložbu će otvoriti likovna umetnica Milica Rakić MA grafike.
J. R.

(Dnevnik)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike