Zverev: Žao mi je što ljudi pričaju negativno o Novaku

Zverev je uspešno startovao na Australijan openu, pošto je u meču prvog kola ubediljvo savladao zemljaka Altmejera, a Nemac je govorio i o Novaku Đokoviću.

"Znate, on je imao vizu. Onda su mu je oduzeli kada je došao. Pobedio je na sudu, dato mu je da trenira, da ostane u izabranom smeštaju. Sad je morao nazad u Srbiju. Cela situacija nije laka ni za koga, posebno za njega. Teško je reći bilo šta, prave stvari", rekao je treći teniser sveta i dodao:

"Opet, razumem perspektivu Australijanaca, vlade, ali isto tako verujem da je moralo da bude više komunikacije između vlada Viktorije i Australije pre nego što je Novak došao, jer kada je već stigao, bilo je jasno da će početi sve ovo ako mu ne odobre vizu."

Zverev je rekao da mu je žao što se o Novaku priča u negativnom kontekstu.

"Teško mu je u ovoj poziciji sada. Ceo svet priča o tome, ceo svet priča o jednom od najvećih sportista svih vremena na negativan način, to i meni teško pada. Moralo je da bude sve jasnije od početka, ili bi mu bilo dozvoljeno da uđe ili ne. I razume to da su rekli da neće biti dozvoljen ulazak nevakcinisanima, onda ni on ne bi dolazio u Australiju i to je to. Sva ova drama ne bi se dogodila. Žao mi ga je, posebno zbog toga kako ceo svet sada govori o njemu", završio je Zverev.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike