Troicki: Sreća nam nije bila saveznik

Dejvis kup tim Srbije poražen je u prvom duelu sa Španijom koja je domaćin grupi B u takmičenju grupne faze Dejvis kupa, a selektor je konstatovao da nam je malo nedostajalo za ostvarivanje mnogo boljeg rezultata.

„Mnogo neiskorišćenih šansi. Znali smo da igramo protiv favorita Španije na njihovom terenu. Definitivno težak zadatak. Ali bez Alkaraza, iskreno, mislim da smo imali priliku barem da bude izjednačeno pred dubl. Bila su ovo tri teška meča. Momci su dali sve od sebe. Nažalost, sreća danas nije bila naš saveznik. Moramo da se oporavimo, razmislimo i vratimo fokus za meč protiv Koreje,", rekao je Trojicki.

U timu Srbije nije bilo Filipa Krajinovića a selektor je objasnio da je odsustvovao zbog zdravstvenih problema.

„Filip Nije bio sa nama. Ostao je u hotelu. To je bio razlog. Ne znam da li ste ga videli negde okolo, ali on nije bio sa nama. Fizički nije dobro. Nije spavao dobro. Imao je blago trovanje hranom. Nadam se da će biti bolje.", konstatovao je Troicki.

Teniserski tim Srbije nastavlja nadmetanje u B grupi današnjim duelom sa selekcijom Južne Koreje.

Poslednji odlučujući meč u grupi igraće sa Kanadom 17. septembra, a u dalje nadmetanje plasman će obezbediti po dva najbolje plasirana tima u svakoj grupi.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike