Srđan Đoković: Želimo mir, polufinale ću gledati od kuće

Srđan Đoković je u saopštenju, koje je objavio PR tim Novaka Đokovića, objasnio da je u Melburn parku bio sa Đokovićevim navijačima, kao i posle svih mečeva, kako bi proslavio pobedu i slikao se sa navijačima svog sina.

"Ovde sam samo kako bih podržao svog sina. Nisam imao nameru da budem razlog za takve naslove ili da izazovem bilo kakvo ometanje. Bio sam napolju sa Novakovim navijačima, kao i posle svih mečeva mog sina, da proslavim njegove pobede i slikam se sa njima. Nisam imao nameru da budem uvučen u sve ovo", poručio je Srđan Đoković.

Kako je naglasio, njegova porodica je proživela užas rata i želi samo mir.

Kaže da je izabrao da polufinalni meč gleda od kuće, kako ne bi bilo nikakvih smetnji na polufinalu za njegovog sina ili bilo kog drugog igrača.  

"Da ne bi došlo do narušavanja polufinala za mog sina ili za drugog igrača, gledaću meč od kuće. Želim da odigraju sjajan meč i navijaću za sina, kao i uvek", naveo je Srđan Đoković.

Otac Novaka Đokovića snimljen je u četvrtak kako pozira sa pristalicama predsednika Rusije Vladimira Putina na Australijan openu.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike