Sabalenka nakon smrti Konstantina Koltsova: Srce mi je slomljeno iako više nismo bili zajedno

Arina Sabalenka je istakla da je smrt Konstantina Koltsova nezamisliva tragedija i da joj je srce slomljeno iako, kako kaže, više nisu bili u emotivnoj vezi.

„Konstantinova smrt je nezamisliva tragedija, iako više nismo bili zajedno, srce mi je slomljeno. Molim vas poštujte moju privatnost i privatnost njegove porodice tokom ovih teških trenutaka“, napisala je Sabalenka na društvenim mrežama.

Koltsov je u utorak pronađen mrtav, a uzrok njegove smrti još uvek nije poznat, mada pojedini mediji navode da je reč o samoubistvu.

Koltsov (42) je bio član reprezentacije Belorusije na Zimskim olimpijskim igrama 2002. i 2010. godine. Osim u domovini i susednoj Rusiji, tri godine je igrao za Pitsburg u američkoj NHL ligi – najkvalitetnijoj na svetu.

Kostlov i Sabalenka su nekoliko godina bili u emotivnoj vezi. Prvi put su viđeni zajedno u junu 2021, a druga igračica sveta često je na društvenim mrežama objavljivala njihove zajedničke fotografije.

Beloruskinja je u januaru osvojila drugu uzastopnu titulu na Australijan openu. Prošle nedelje je igrala na mastersu u Indijan Velsu, a učestvovaće i na turniru u Majamiju.

(RTS)


Ostavite komentar