Posle velike borbe Krajinović izgubio od Kepfera, Nemačka vodi protiv Srbije

Krajinović nije uspeo da donese pobedu Srbiji. Nemac je bio bolji iskoristio je svoje šanse i stigao do pobede. Posle velike borbe u prvo setu Nemac je bio uspešniji u taj-brejku. Drugi set doneo je još veću borbu, Nemac je uspeo da napravi tri brejka, Filip dva, i Kepfer je trijumfovao.

Nemac je bolje ušao u meč i u trećem gemu oduzeo servis našem teniseru. Filip je vratio brek. Velika borba u nastavku, ipak, set je rešen u taj-brejku.

Ponovo je Kepfer prvi došao do prednosti mini-brejka. Krajinović je uzvratio. Međutim, Nemac je ponovo došao do prednosti, koju nije ispustio i tako je rešio prvi set u svoju korist – 7:4 u taj-brejku.

Velika bi u drugom setu, ponovo je Nemac došao do brejka prednosti. Filip je pokušao da uzvrati, ali je propustio tri vezane brejk prilike. Krajinović nije odustajao, ponovo je napao servis protivnika, ovog puta uspeo je da iskoristi treću brejk loptu i oduzme servis protivniku.

Međutim, Filip nije uspevao da zadrži svoj servis, Nemac je ponovo došao do brejka prednosti. U trenutku kad je Kepfer servirao za meč Krajinović je uspeo da smogne snage i vrati brejk.

Ipak, u narednom gemu protivnik je na servis našeg tenisera iskoristio drugu meč loptu za 6:4 u drugom setu.

(Radio-televizija Srbije)

Пошаљи коментар
Најновије из рубрике