Olga Danilović: Verovala sam u sebe, hvala Novaku za sve

Olga Danilović je u finalu kvalifikacija za Australijan open savladala Indijku Ankite Rainu sa 6:2, 3:6, 6:1.

„Presrećna sam što sam prvi put izborila plasman za glavni žreb gren slema, pogotovo što je prethodna sezona bila teška, neizvesna, jednom rečju haotična zbog svega što nam je doneo virus korona", izjavila je mlada srpska teniserka Olga Danilović.

Posebno se zahvalila najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću i timu koji su je pružili veliku podršku tokom priprema za ovu sezonu.

"Nije bilo turnira, nije bilo puno mečeva, čak i pripremni period za 2021. nije bio onakav kakv obično biva za start jedne takmičarske godine. Ipak verovala sam u svoj rad, u sebe i pripreme koje sam zahvaljujući Novaku Đokoviću imala u Teniskom centru Novak, zajedno sa trenerima Borisom Bošnjakovićem, Kristijanom Šnajderom i Vladom Radonjićem", istakla je Danilovićeva za sajt Teniskog saveza Srbije.

„Velika zahvalnost Novaku za sve što je učinio i čini, a na nama je da se borimo i opravdamo svu njegovu ljubav, zalaganje i sve što radi za boljitak svih nas", poručila je srpska teniserka.
Prvi plasman na Australijan open za našu devetnaestogodišnju teniserku ima i poseban značaj, jer će upravo na turniru u Melburnu proslaviti rođendan.

"Partijama i pobedama u Dubaiju sebi sam priuštila najbolji mogući rođendanski poklon, a to je da ću 20. rođendan (23. januara) dočekati i proslaviti u Australiji", rekla je Danilovićeva.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar