Novak zapevao na „Artur Ešu“ posle pobede nad Fricom

Posle teniskog umeća kojim je savladao Tejlora Frica, a koji su odavno poznati ljubiteljima sporta, Novak Đoković je pokazao talenat i za pevanje.

Na terenu stadiona „Artur Eš“ posle plasmana u 13. polufinale na Ju-Es openu zapevao je čuveni hit njujorškr hip-hop grupe Bisti bojs (Beasty boys).

„Moraš da se boriš za svoje pravo – za žurku“, zapevao je Novak i podigao publiku, koja nije bila na njegovoj strani tokom meča sa Fricom, na noge.

„Ovo je sport koji mi je dao mnogo u životu. Dolazeći iz Srbije, bilo je mnogo prepreka, rat, morao sam mnogo toga da prođem kako bih imao šansu da putujem. Imao sam sreće i da naletim na neke ljude pune znanja, moji roditelji su podneli žrtvu veliku, tu su sada. U ovoj fazi karijere, ne znam još koliko ću prilika dobiti, zato uživam“, rekao je Đoković na terenu „Artur Eš“ posle meča.

Na kraju je rekao kako će se odmarati pred meč protiv pobednika duela Ben Šelton – Frensis Tijafo.

„Uživaću u drugom četvrtfinalu uz masažu i piće – vodu s limunom. Podići ću noge, moram da se oporavim i da budem spreman za šta god da bude s druge strane mreže. I Šelton i Tijafo su vrlo harizmatični“, zaključio je Đoković.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike