Hurkač zaustavio Lajovića i zakazao duel sa Đokovićem

Lajović nije uspeo da nastavi sa odličnim igrama u Madridu. Iako je pružio solidnu partiju to nije bilo dovoljno da ozbiljnije zapreti protivniku. Propustio je Dušan svoje šanse u oba seta. Hurkač je uspeo svoje da realizuje i stigne do pobede i borbe za polufinale.

Velika borba od samog starta, teniseri su uspevali da zadrže svoj servis iako su se susretali sa brejk prilikama. Kada se očekivalo da set bude rešen u taj-brejku Hurkač uspeva da oduzme servis našem teniseru i dobije prvi set sa 7:5.

Oba tenisera agresivna u drugom setu. Konstantan pritisak na servis protivnika. Već u četvrtom gemu popustio je Lajović. Nakon velike borbe u gemu protivnik je uspeo da mu oduzme servis i dođe do prednosti.

Potvrdom brejka Hurkač je došao do velikih 4:1. Lajović na svoj servis uspeva da prekine seriju Poljaka i smanji zaostatak. Gemom bez izgubljenog poena protivnik dolazi do 5:2.

Potom protivnik na servis našeg tenisera osvaja prvu meč loptu, Lajović je uspeo da se odbrani. Međutim, na svoj servis Poljak stavlja tačku na ovaj set i meč – 6:3 u drugom setu.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike