Đoković za RTS: Za ovo se spremaš godinama

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nije nas razočarao ni noćas. Posle velike borbe Novak je pokazao da je jači i psihički i fizički od svog protivnika i sada ga samo još jedan meč deli od istorijske pobede, a prokomentarisao je i igru Zvereva i budućeg suparnika u finalu Medvedeva.

"Nije me iznenadio sad na ovom nivou. Toliko puta smo igrali jedni protiv drugih Zverev i ja, Medvedev i ja, i tu nema nekih velikih tajni. Naravno da se svako od nas trudi da se taktički postavi kako treba i prikrije određene taktičke zamisli na terenu. Svima nam je jesno sa kim igramo. Sad je, naravno, najveći zadatak i poduhvat da ti izvedeš ono sve što si zamislio. To je baš onako teško jer se retko kad dešava da izvedeš baš sve što si zamislio. Zato je gren slem ono što jeste. Zato se čovek sprema dugo vremena, pa i godinama, da bi došao u situaciju da se bori za gren slem trofej", rekao je Đoković.

Naš najbolji teniser će u svom devetom finalu Ju Es opena, u nedelju od 22 časa po srednjeevropskom vremenu, igrati protiv drugog tenisera sveta Danila Medvedeva.
 

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар