Đoković: Radujem se što ću se za trofej Dejvis kupa ponovo boriti sa mojim drugovima iz tima

Već legendarni Nole je u izjavi na društvenim mrežama istakao značaj ovog nadmetanja među najboljim reprezentacijama i istakao uzbuđenje i zadovoljstvo što je tim Srbije među najboljima.

“Zdravo svima! Uzbuđen sam što ću biti deo reprezentacije Srbije na finalnom turniru Dejvis kupa koji se igra u Malagi. Ostalo je još nekoliko sedmica dok ne počne takmičenje na kojoj će učestvovati osam najboljih ekipa na svetu. Borićemo se za najprestižniji reprezentativni trofej u našem sportu” rekao je Novak.

Najbolji teniser Srbije je posebno istakao koliko mu znači to što je u sastavu reprezentacije i istakao da će njegov tim pružiti maksimum na takmićenju.

“Uvek je velika čast i zadovoljstvo igrati za Srbiju. Mi smo osvojili titulu 2010. godine i to je zapravo jedna od mojih najlepših uspomena u karijeri. Radujem se što ću se za trofej ponovo boriti sa mojim drugovima iz tima. Nadam se da ću biti zdrav i da ću moći da donesem sve pobede svojoj zemlji. Pozivam sve iz Španije, ali i one van granica ovde zemlje da dođu i podrže nas.”, zaključio je Đoković.

(RTS)


Ostavite komentar