Đoković: Najlepši meč koji sam odigrao u Parizu, bez energije publike ne bih uspeo

Novak Đoković se obratio na francuskom i istakao da je ovaj meč za njega najbolji koji je do sada odigrao na ovom terenu.

“Hvala vam za najlepši meč, sa najviše uzbuđenja koji sam igrao ovde. Toliko adrenalina imam, ako imate neku žurku, dolazim, pratimo se.“, rekao je Najbolji od najboljih.

Meč je trajao četiri i po sata, završen je u 3.06 ujutro po lokalnom vremenu, a Đoković je posebno pohvalio svog rivala.

„Veliki respekt velikom ratniku Muzetiju za meč koji je igran ovako kasno ili rano ujutru. Čestitke Muzetiju na velikoj borbi, ogromno poštovanje, šteta što je neko morao da izgubi ove noći, ili jutra.Rekao sam mu na kraju meča da je ovo neverovatno, bio je spreman da pobedi, prišao je vrlo blizu. Mogu reći da je on bio bolji na početku četvrtog seta, nisam imao rešenja za njegovu igru, odlično je igrao, sve što je radio je radio sa velikim kvalitetom. Bilo je to jako teško“.

Đoković se posebno zahvalio navijačima koji su ostali na tribinama.

„Dali ste mi energiju u četvrtom setu, bio sam drugi igrač zbog vas. Ovo je neverovatno da ste ostali. Tri ujutru. Mnogo dece koja treba da spavaju, koji su mladi. Spektakularno, zaslužili ste ovo“, istakao je Đoković.

(RTS)