Vuleta: Nadam se zlatu na EP u Minhenu

Predvodnica Srbije u Minhenu, biće naša najbolja atletičarka i svetska dvoranska šampionka u skoku udalj, Ivana Vuleta koja je, nakon što joj je izmakla medalja na Svetskom prvenstvu u Oregonu, ovog puta dodatno motivisana za što dalji skok.

"Posle srebra u Cirihu, zlata u Amsterdamu i odustajanja od finala u Berlinu usled povrede ahilove tetive 2018. godine, željno iščekujem još jedno EP na otvorenom.", istakla je Ivana.

Naša najbolja atletičarka je istakla očekivanje da nastavi seriju odličnih rezultata kojima je počela novu sezonu.

"Ovu sezonu sam započela drugom titulom svetske prvakinje u dvorani, pa sa istim ambicijama idem i u Minhen. Očekujem sjajnu atmosferu na tribinama, ali mirnu u svojoj glavi, manje prestupa i više dalekih skokova. Forma je još bolja nego u Judžinu, tako da se radujem još jednoj prilici sledeće nedelje", izjavila je Vuleta za Srpski atletski savez.

Srbiju će pored Ivane Vulete na EP u atletici predstavljati još 13 takmičara: Milica Gardašević u skoku udalj, Asmir Kolašinac i Armin Sinančević u bacanju kugle, Angelina Topić (skok uvis), Adriana Vilagoš (bacanje koplja), Boško Kijanović (400 m), Lazar Anić i Strahinja Jovančević (skok udalj), Dragana Tomašević (bacanje diska), Elzan Bibić (5000 m), Anja Lukić (100 m prepone), Luka Trgovčević (110 m prepone) i Milana Tirnanić (100 m).

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike