U susret svetskom prvenstvu u rvanju, Beograd obara rekord

Na strunjačama u Beogradskoj areni tokom osam dana takmičenja pojaviće se 387 boraca u grčko-rimskom stilu, 354 rvača slobodnim stilom i 291 dama.

„Ovom broju treba dodati još 513 trenera i 78 sudija, a uz predstavnike rvačkih saveza zemalja učesnica, članove svetske i evropske rvačke federacije kao i nezaobilazno medicinsko osoblje dolazimo do broja od 2.120 gostiju”, kaže Milan Jelić, generalni sekretar Rvačkog saveza Srbije i dodaje:

„Ušli smo u završnu fazu priprema organizacije ovog velikog takmičenja. Imamo značajno iskustvo od prošle godine i nema sumnje da ćemo ispuniti sve najviše standarde. Od 4. septembra krećemo sa montažom svih neophodnih elemenata u Beogradskoj areni kako bismo na vreme ispunili sve zahteve Svetske rvačke federacije”, konstatovao je Jelić.

Svečano otvaranje Svetskog prvenstva u rvanju biće pravi spektakl, a zakazano je za subotu, 16. septembar od 18.30 časova u okviru koga će specijalan nastup imati Marija Šerifović, pa će publika imati priliku da sat vremena uživa u nezaboravnim hitovima velike muzičke zvezde, kao i u izuzetno atraktivnom zabavnom programu.

Prodaja ulaznica za svečano otvaranje je počela, rezervacija karata se vrši na sajtu www.wrestlebelgrade.com, a ulaznice se mogu kupiti i na blagajni stadiona Partizan (Humska 1, ulaz SD Partizan).

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike