Srpski kikbokseri bez premca na Balkanu, osvojeno 56 medalja

Srpski kikbokseri dominirali su u Skoplju i osvojili 60% zlatnih medalja. Reprezentativci iz kik boks kluba Niš osvojili su 3 zlata i jedno srebro. 

Srpski kikbokseri dominirali su u Skoplju i osvojili 60% zlatnih medalja. Reprezentativci iz kik boks kluba Niš osvojili su 3 zlata i jedno srebro.

"Nije bilo baš lako, ali 3 meča sam odradio i finale sa slovencem, osvojio sam prvo mesto i pehar za najboljeg borca u kategoriji", rekao je najbolji među najboljima Lazar Arsić.

"Pripremaš se celog leta, eto, celo leto odricanja, celo leto treninga i eto dođe pobeda sama po sebi", izjavio je osvajač srebrne medalje Miloš Janković.

Dve devojke, takođe, su donele zlato u Niš, Gordana Marjanović u kategoriji seniorki i Nikolina Stevanović, u kategoriji mlađih juniora.

"Stvarno je super, bila sam zadovoljna mečevima, kako sam odradila, naravno i reprezentacija je bila tu uz nas i navijala i naravno osvojili smo zlato", dodala je Nikolina Stevanović.

Naši kikbokseri su već 15 godina među najboljima u svetu, a redovno najbolji na Balkanu.

"Na Balkanu smo i ranije bili prvi, nikad sa ovolikom razlikom i ovako ubedljivo, sada smo imamli i pripreme i dosta je podmlađen sastav, dosta novih reprezntativaca i svi su ostavili dobar utisak", zaključio je selektor Srđan Radulović.

Pred našim kik bokserima za mesec dana je novi izazov, svetsko prvenstvo koje se održava u Italiji. 

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар