Savić pozvao 20 igrača na pripreme

Pripreme će početi 28. maja na Banjici i Dorćolu, a naredna treća faza nastaviće se u Kragujevcu.

"Ovo je spisak kandidata i momaka koje ćemo da proverimo nekoliko dana. Prvo ćemo koristiti bazen na Banjici, a do početka fajnal-ejta ćemo koristiti bazen na Dorćolu. Sa pripremama u kompletnom sastavu ćemo nastaviti u Kragujevcu posle takmičenja u Beogradu i taj spisak kandidata ćemo naknadno utvrditi", rekao je Savić.

Na spisku se nalaze: Branislav Mitrović (Vašaš), Lazar Dobožanov (Radnički), Dimitrije Rističević (Partizan), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Milan Bulajić (Partizan), Sava Ranđelović (Vašaš), Luka Pljevančić (Radnički), Zoran Božović (Partizan), Nemanja Vico (Partizan), Petar Velkić (Partizan), Bogdan Gavrilović (Radnički), Nikola Lukić (Radnički), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Ognjen Stojanović (Šabac), Marko Radulović (Radnički) i Nikola Kojić (Partizan).

U saopštenju VS S se navodi da su na pripreme uz 17 standardnih igrača pozvana i trojica mlađih vaterpolista da osete atmosferu Bogdan Brešćanski (Vojvodina), Pavle Mušikić (Banjica) i Stefan Branković (Radnički).

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike