Rukometaši posle svih problema otputovali u Segedin na EP

Nakon dvonedeljnih priprema u SC Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, problemima sa koronavirusom, selektor Srbije Toni Đerona saopštio je spisak rukometaša koji su otputovali u Segedin, gde će naša selekcija u grupi C odmeriti snage sa reprezentacijama Ukrajine, Hrvatske i Francuske.

Na spisku su Vladimir Cupara, Milan Bomaštar, Tibor Ivanišević, Mladen Šotić, Uroš Borzaš, Petar Ðorđić, Marko Milosavl?ević, Lazar Kukić, Ðorđe Ðekić, Miloš Orbović, Mihajlo Mitić, Darko Đukić, Bogdan Radivojević, Mijajlo Marsenić, Dragan Pešmalbek, Živan Pešić i Vukašin Vorkapić.

Kako je naveo Rukometni savez Srbije (RSS), Stevan Sretenović je dobio negativan nalaz na poslednjem pi-si-ar testiranju, pa će nakon lekarskih pregleda biti poznato da li se pridružuje ekipi na putu za Segedin.

Očekuje se i ishod testiranja i lekarskih pregleda Vanje Ilića, pa će u skladu sa tim biti poznato da li se pridružuje reprezentaciji uoči prve utakmice protiv Ukrajine.

Kapitensku traku će u odsustvu Nemanje Ilića nositi Mijajlo Marsenić.

Rukometaši Srbije prvi meč igraju 13. januara protiv Ukrajine od 18 sati, dva dana kasnije rival je Hrvatska od 20.30, dok će 17. januara u istom terminu igrati protiv Francuske.

(Radio-televizija Srbije)

Пошаљи коментар
Најновије из рубрике