Pekersi iznenadili Kaubojse, Lajonsi preživeli Remse

Grin Bej je od samog starta pokazao da se bolje pripremio za utakmicu i već u prvom poluvremenu su stekli 20 poena prednosti koju su održavali do kraja meča.

Pekerse su do pobede predvodili Džordan Lav sa 272 jarde i tri tačdauna i Eron Džouns koji je istrčao 118 jardi i uz to tri puta poentirao. 

Hvatački korpus predvodio je Romeo Dabs sa 151 uhvaćenim jardom i jednim tačdaunom.

Dak Preskot je bacio 403 jarde uz tri tačdauna, ali su oni stigli u trenucima kada je meč već uveliko bio izgubljen. Kvoterbek Dalasa je uz to bacio i dva presečena dodavanja od kojih je jedno vraćeno za tačdaun.

Lajonsi bolji od Remsa u uzbudljivom meču

Duel ekipa Detroit lajonsa i Los Anđeles remsa opravdao je epitet najzanimljivijeg kada je prva runda doigravanja u pitanju. Lajonsi su nakon uzbudljive završince uspeli da slave sa 24:23 i prođu u divizionu rundu.

Džered Gof prebacio je 277 jardi uz tačdaun, a veliku ispomoć imao je u svojim trkačima Dejvidu Montgomeriju i Džahmiru Gibsu koji su istrčali po tačdaun. 

Kod Remsa su se istakli Metju Staford sa čak 367 bačenih jardi uz dva tačdauna i Puka Nakua sa 181 uhvaćenim jardom i jednim poentiranjem. 

(RTS)


Ostavite komentar