Odbojkašice sa Finskom počinju odbranu titule

Odbojkašice Srbije su imale prvi trening u sali u kojoj će početi učešće na Evropskom prvenstvu, a naš reporter Predrag Milinković je iskoristio priliku da sa našim timom porazgovara o trenutnom stanju u selekciji i očekivanjima na samom startu takmičenja.

Svetske i evropske šampionke igraće u grupi A u Ankari, a pored Finske rivali će im biti još Bugarska, Francuska, Grčka i domaćin Turska. 

Tim selektora Zorana Terzića, koji će krenuti u odbranu šampionske titule osvojene pre dve godine na Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu i Gruziji, čine tehničari Maja Ognjenović i Slađana Mirković, korektori Ana Bjelica i Tijana Bošković, libera Silvija Popović i Teodora Pušić, srednjaci Stefana Veljković, Maja Aleksić i Mina Popović, primači Brankica Mihajlović, Jelena Blagojević, Bjanka Buša, Bojana Milenković i Katarina Lazović.

Evropsko prvenstvo održava se od 23. avgusta do 8. septembra u Turskoj, Poljskoj, Mađarskoj i Slovačkoj.

Utakmica odbojkašica Srbije i Finske počinje u 16.00 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.  

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike