Odbojkašice presrećne: Hvala na podršci, dokazale smo da smo najbolje

Tijana Bošković, najbolja igračica na Evropskom prvenstvu, zahvalila je svim na podršci tokom i posle turnira.

"Jako sam srećna što treći put zaredom imam priliku da budem ovde na balkonu. Hvala svima koji su došli večeras, hvala na podršci koju su nam slali tokom čitavog prvenstva. Ta podrška nam je bila samo dodatni motiv da budemo još jače", rekla je Tijana Bošković.

Stefan Veljković kaže da je Srbija dokazala da je najbolja na svetu i našalila se na račun svog načina radovanja.

"Stvarno je bilo teško. Što se samog finala tiče, utakmica je bila do samog kraja neizvesna. Drago mi je što smo uspele još jednom da dokažemo i nama i svima da smo najbolje na svetu i da imamo ogromno srce i ogromnu hrabrost. Što se tiče radovanja, to dolazi prirodno iz mene i nadam se da je simpatično, rekla je nasmejana Stefana Veljković.

Stefana se zahvalila na podršci i izrazila nadu da ćemo se i sledeće sezone družiti sa odbojkašicama na balkonu, posle Olimpijskih igara u Tokiju.

Iskreno, imala sam veću tremu da izađem ovde, nego pred samo finale. Više sam se spremala za ovo, nego za utakmicu. Čast mi je i imam veliku zahvalnost našem narodu da izađemo ovde i da slavimo naša zlatna odličja. Nadam se da ćemo i sledeće godine slaviti zlato sa Olimpijskih igara, rekla je Stefana.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike