Obradović: Drago mi je što sam svim devojkama dao šansu

Obradović je svestan razlike u kvalitetu, ali ga raduje činjenica da je mogao da rasporedi minutažu i pruži priliku svim igračicama.

"Današnju utakmicu shvatili smo ozbiljno. Dobro smo otvorili utakmicu i drago mi je da sam uspeo da dam šansu svim devojkama. Drago mi je videti da se Kuba nije predavala, da se borila do 60 minuta. Zahvaljujem se na fer i korektnoj igri", rekao je selektor Ljubomir Obradović.

Jovana Risović sa 14 odbrana bila je jedna od najboljih u srpskom timu.

"Htela bih da čestitam svojoj ekipi na borbenosti i pobedi. Veoma sam srećna što je selektor dao šansu svim devojkama. Ispoštovale smo dogovor i krenuli ozbiljno od samog starta. Čvrstom odbranom i samim tim su došli lakši golovi iz kontranapada. Tu smo razliku održavali do kraja meča i sve je prošlo u najboljem redu. Želela bih da čestitam Kubi na fer i korektnoj igri", navela je Risovićeva.

Selektor Kube Osvaldo Mendina nije preterano razočaran uprkos ubedljivom porazu.

"Čestitke Srbiji, nismo sa njima na istom nivou. Ovo je veliko iskustvo za moju ekipu koja nema previše internacionalnog iskustva. Samo učešće na ovom takmičenju je naša pobeda", zaključio je kubanski selektor.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike