Nove muke srpskih odbojkaša u Belgiji

"U ime ekipe sam se požalio na termin treninga koji imamo danas. To je dan pred utakmicu, a to je od 9 ujutru. Mislim da to nije prikladno za ekipu koja igra sutra protiv Nemačke jedan važan i odlučujući meč", istakao je Slobodan Boškan, tim menadžer reprezentacije. 

Nakon protesta Boškana Srbija će od petka imati veliki autobus kao i sve ostale reprezentacije, jer je organizator samo našoj selekciji po dolasku u Brisel poslao mali autobus, koji nije imao dovoljno mesta za prtljag.  

"Nemamo mnogo izbora. Dali su nam jutarnji termin, nije baš uobičajeno, ali šta ćemo. Uradili smo maksimalno koliko je moguće u ovoj situaciji. Ja se nadam da će to biti dovoljno za to što nas očekuje sutra", rekao je Marko Ivović.

Nemačka je vicešampion Evrope. Na prošlom prvenstvu u polufinalu je pobedila Srbiju sa 3:2. 

"To je jedan ozbiljan tim koji godinama pokazuje da igra na jakom nivou, pogotovo na velikim takmičenjima. Imaju izuzetno kvalitetne igrače, što kao pojedince, što kao tim imaju jako kvalitetan sastav", smatra kapiten Srbije Nemanja Petrić.

"Srpski tim je neverovatan tim, koji ima veliku šansu da dođe do finala ovog turnira. Neki igrači su vanserijski", rekao je selektor Nemačke, inače Italijan Andrea Đani.

Odbojkašku reprezentaciju posetila je ambasadorka Srbije u Belgiji Marina Jovićević i poželela im je uspeh na takmičenju.  

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike