Kelsijeva neobična izjava ljubavi zbog koje je Endi Rid mogao da ostane bez kuka

Kanzas Siti čifsi osvojili su 58. izdanje Superboula savladavši San Francisko fortinajnerse nakon produžetka rezultatom 25:22, mada su većim delom utakmice bili u zaostatku.

Čifsi u celoj prvoj četvrtini nisu uspeli da pronađu put do poena pored čvrste i dobro organizovane odbrane San Franciska, pa je frustracija među igračima u crvenim dresovima bila vidljiva golim okom.

Kulminirala je nakon jednog od neslavno završenih napada, kada se tajt end i zvezda Kanzasa Trevis Kelsi, u naletu nervoze i nezadovoljstva, prilično agresivno obratio glavnom treneru Čifsa i legendi NFL-a Endiju Ridu.

Stameni Kelsi mu je prišao, uhvatio ga za ruku i odgurnuo telom tako da je Rid jedva ostao na nogama. Na kraju su saigrači morali da smiruju Kelsija i odvoje ga od Rida koji je ostao u čudu.

Ipak, sve se dobro završilo po Čifse i Kelsija. Napravili su preokret, osvojili Lombardijev trofej, a tajt end je završio finale sa devet uhvaćenih lopti i osvojena 93 jarda, po čemu je predvodio pobednički tim i zaslužio holivudski poljubac svoje devojke Tejlor Svift.

U trenucima slavlja, novinari su pitali i Kelsija i Rida da objasne šta se dogodilo, a dobili su tajanstvene i nepotpune, ali makar duhovite odgovore.

„On me održava mladim. Testirao je moj kuk. Izbacio me je iz ravnoteže. Obično bih mu dao malo, ali nisam bio nogama na zemlji“, rekao je pred kamerama Si-Bi-Si-ja Rid, trener Kanzasa još od 2013. godine.

Upitan šta je zamerio treneru, Kelsi je rekao da će to ostati među njima… „Zadržaću to među nama, osim ako moj mikrofon ne otkrije svetu, ali samo sam mu govorio koliko ga volim“, našalio se lider Kanzasa.

Kelsi, Rid i Čifsi mogu da nastave da slave svoju istorijsku treću titulu u pet sezona. Sve ostalo je već stvar daleke prošlosti.

(RTS)


Ostavite komentar