Jelenić: Ispraćaj na Evropsko prvenstvo za pamćenje

"Bio je to dan za igrače i sve što bi mi funkcioneri rekli moglo bi da bude suvišno. Muška ekipa je otputovala, u petak će i devojke i onakav ispraćaj može samo da im predstavlja igrača više. Kompanija Unika i SC Milan Gale Muškatirović dali su veliki doprinos da čitava priča protekne u najboljem redu", rekao je Jelenić za sajt Saveza.

I sam nekada trofejni reprezentativac Jelenić zna šta Srbiju očekuje u Barseloni.

"Kod muškaraca borba za medalju, devojke bi volele plasman među osam. Mislim da imamo šanse da to uradimo. Verujem u oba sastava da će dati svoj maksimum. Nije lako obezbediti željene uslove, tek je ova ekipa dva i po meseca na čelu Saveza koji ima veliki dug. Borimo se na više frontova i podrška publike stigla je u pravi čas", poručio je Jelenić.

U tom smislu važna je i podrška sponzora, posebno Unikaosiguranja, koje nakon Evropskog prvenstva u Beogradu, Svetskog šampionata u Budimpešti i Olimpijskih igara u Riju ostaje zvanično osiguranje vaterpolo tima i na putu do Evropskog prvenstva u Barseloni.

Višegodišnja podrška ove kompanije vaterpolistima urodila je brojnim uspesima, medaljama, kao i velikim ugledom srpskog vaterpola i vaterpolista na svetskoj sceni.

Generacija koja sada odlazi na Evropsko prvenstvo najtrofejnija je generacija srpskih sportista ikada, a u Barseloni će pokušati da četvrti put uzastopno osvoji titulu šampiona.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike