Ilić i Marsenić: Oprezno, ali na pobedu protiv Grčke

U okviru naše kvalifikacione grupe juče je odigran meč između Grčke i Francuske (31:40), pa su "orlovi" imali priliku da skeniraju rivala i dodatno se pripreme za duel sa domaćinom koji ih sutra od 14.00 očekuje.

Iako je plasman za šampionat čiji su domaćini Mađarska i Slovačka već obezbeđen, naši reprezentativci su izuzetno motivisani da sa još jednom pobedom odu na Evropsko prvenstvo.

"Sinoć smo Grčku gledali u utakmici protiv Francuske i može se reći da su namučili Francuze. Do 50 i nekog minuta je bilo tri, četiri razlike. Nije bilo naivno i dali su dosta golova. Ono što je sigurno jeste da neće biti isti meč kao što je bio u Srbiji, tako da moramo da uđemo maksimalno oprezni i spremni u utakmicu da bi odneli dva boda iz Grčke.", rekao je Ilić za sajt Saveza.

Slična uverenja izrazio je i njegov saigrač Mijajlo Marsenić pšrimetivši da su sutrašnji suparnici znatno izmenili stil igre od poslednjeg susreta sa njima.

"Očekuje nas još jedna utakmica, poslednja u ovim kvalifikacijama protiv Grčke, koja sigurno neće biti ista kao u prvom meču. Po onome što smo videli iz utakmice sa Francuskom, neke stvari su promenjene u njihovoj igri, ali sigurno je da ćemo ih ozbiljno shvatiti, jer samo na taj način mislim da nećemo imati problema i da ćemo kao i u svakoj dosadašnjoj utakmici ići na pobedu i ove kvalifikacije privesti kraju na najbolji mogući način.", istakao je Marsenić.

Utakmica rukometnih reprezentacija Grčkke i Srbije igra se u četvrtak od 14.00, a direktan prenos biće na RTS-u 2.

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар