Gvideti izrazio zahvalnost odbojkašicama Srbije, supruzi i ćerki

Odbojkašice Srbije predvođene selektorom Gvidetijem osvojile su drugom mesto na Evropskom prvenstvu, a pored toga izborile su i takmičenje na Olimpijskim igrama u Parizu naredne godine nakon uspešno relizovanog kvalifikacionog ciklusa u Kini.

Srbija je poražena u poslednjom kolu kvalifikacija za Olimpijske igre od Kine, ali uprkos ovom rezultatu, srpske odbojkašice su zauzele drugu poziciju i pre meča obezedile takmičenje u Parizu.

Posle pomenutog meča, Givdeti se na Tviteru zahvalio svom timu, odbojkašicama, ali i supruzi i ćerki.

„Došli smo do kraja duge letnje sezone. Postoji izreka za koju verujem da je veoma istinita: ‘Promena je teška na početku, neuredna na sredini i prelepa na kraju’. Želeo bih da se zahvalim odbojkašicama i stručnom štabu jer su uložili napore tokom procesa i pokazali snagu tima. Oni su svojom verom i energijom olakšali ovaj dug put. Takođe bih se zahvalio Bahar i Alison što su bile promišljene i neverovatne čak i kada nisu imale muža/oca kod kuće tokom leta. Sada je vreme da se vratimo kući. Sledeće godine nastavljamo gde smo stali kako bismo postigli još veće stvari“, naveo je Đovani Gvideti.

Srbija je na prethodnim Olimpijskim igrama održanim u Tokiju osvojila bronzanu medalju.

(RTS)


Ostavite komentar