Đirona: Do 3 ujutru smo analizirali utakmicu protiv Katara

Srbija je prošla u drugu fazu takmičenja zahvaljujući pobedama nad Alžirom i Katarom, dok je jedini poraz došao od Nemačke, a sada je očekuju dueli sa Norveškom, Holandijom i Argentinom.

"Biće jako teško jer su sve tri ekipe potpuno drugačijeg stila rukometa, Norveška sa zvezdama poput Sagosena prvi je i najveći test“, izjavio Đirona za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Utakmica između Srbije i Norveške igra se u četvrtak od 20.30 časova.

"Veliki broj talentovanih igrača u taboru Norveške takođe predstavlja opasnost, ali spremićemo se što bolje i dati sve od sebe da uz dodatne prepravke u odbrani i uz raznovrsan napad koji nas je krasio u prvim utakmicama dođemo do željenog rezultata. Do tri ujutru smo analizirali utakmicu protiv Katara jer iako je već arhivirana i druge ekipe gledaju naš video, moramo da vidimo propuste koje oni mogu da primete i da pokušamo to da ispravimo jer će nas sigurno napadati u tom segmentu", izjavio je Đirona.

Levi bek reprezentacije Srbije Uroš Borzaš rekao je da Norveška najviše preti preko bekova.

Najopasniji su na bekovskoj liniji, ali imaju odlična krila i odličnog golmana, tako da nam neće biti ni malo lak posao. Poslednjih nekoliko godina nisu osvajali medalje, ali su uvek bili u samom vrhu. Smatram da jedino ako damo naš maksimum, možemo da dođemo do pobede", zaključio je Borzaš.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike