Đerona: Prvi put smo u ovakvoj situaciji, daćemo sve od sebe

Srbija startuje protiv Ukrajine, a potom 15. januara igra protiv Hrvatske od 20.30, u istom terminu 17. januara protivnik je Francuska. Sve mečeve naše selekcije prenosimo na Prvom programu.

"Situacija je teška, prvi put u našim životima se suočavamo sa nečim ovakvim. Prva nedelja je bila perfektna, radili smo izuzetno ali posle toga je krenula ova noćna mora."

"Nekim danima nismo imali dovoljno igrača za trening, bilo je dosta ljudi u karantinu. Vodio sam trening mikrofonom, nije bila najbolja situacija. Odlazimo nespremni, bez ijedne prijateljske utakmice, ne znamo ništa o Ukrajini jer su oni promenili stil, zamenili mnoge igrače, a takođe ni oni nisu odigrali nijednu prijateljsku utakmicu. Ali situacija je takva kakva je, treba da budemo optimistični i damo najbolje od sebe", poručio je Đerona.

Selektor Đerona veoma je nezadovoljan organizacijom Evropskog prvenstva, čiji su domaćini Mađarska i Slovačka.

"Organizacija Prvenstva Evrope je haotična. Civili bez maske čekaju na testiranje u istom redu sa igračima iz reprezentacija. Nema dovoljno PCR testova za sve timove, kasni se sa testovima. Rezultat svega toga je da su neki igrači već zaraženi. Kako posle svega da igramo?", napisao je Đerona na društvenim mrežama.

 

(Radio-televizija Srbije)

Пошаљи коментар
Најновије из рубрике