Đerona: Biće teška borba protiv Nemačke

U prvom kolu rukometaši Srbije bili su bolji od Alžira rezultatom 36:27 i nameravaju da u dobrom ritmu nastave nadmetanje u grupi.

"Nemačka ima igrače koji su puni samopouzdanja, biće teška borba, ali mi smo spremni i spremno dočekujemo sutrašnju utakmicu.", izjavio je Đerona.

Rukometaši Srbije u nedelju od 18 časova igraju utakmicu drugog kola grupe E Svetskog prvenstva u Poljskoj i Švedskoj, a selektor je naglasio da će za pobedu biti ključna igra u odbrani.

"Na video analizi ovog jutra fokusirali smo se na odbranu šuteva selekcije Nemačke i akcija koje smo videli protiv Katara, ali u pripremnim duelima sa Islandom", izjavio selektor Đerona.

Levi vek repezentacije Srbije Ilija Abutović istakao je da ekipa mora da igra na višem nivou nego na utakmici sa Alžirom.

„Bolje poznajemo ekipu Nemačke nego selekciju Alžira. Dobro se spremamo, ali moramo da igramo na višem nivou nego juče i da se nadamo najboljem rezultatu. Ono što je sigurno jeste da nećemo odustajati i da ćemo se boriti svih 60 minuta bez obzira na razvoj situacije", zaključio je Abutović.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike