APR: Ostoja Mijailović novi predsednik JSD Partizan

APR je usvojio rezultate skupštine JSD Partizan održane u prostorijama teniskog kluba, na kojoj je Mijailović izabran za novog predsednika, a ne paralelno održanih izbora koji su novi mandat dali dosadašnjem prvom čoveku JSD Miloradu Vučeliću, koji je ujedno i predsednik fudbalske sekcije crno-belih.

Mijailović je sinoć naveo da ima dvotrećnsku većinu, i da su uz njega 52 delegata, od 86 članova skupštine ovog sportskog društva. Na sednici je Mijailović proglašen za novog predsednika JSD Partizan.

Zamenik predsednika Upravnog odbora biće Đorđe Višacki, a za Generalnog sekretara je izabran proslavljeni odbojkaš Željko Tanasković.

U Upravnom odboru koji je predložio Ostoja Mijailović nalaze se i košarkaški trener Željko Obradović, Andrea Arsović, bivši trener fudbalera Partizana Marko Nikolić.

Milorad Vučelić je sinoć proglasio tu odluku nevažećom, uz objašnjenje da na Skupštini nije bilo kvoruma.

"Skupština nije održana, na njoj nisu birani nikakvi organi, ni članovi Upravnog odbora. Za održavanje Skupštine, nije bilo uslova. Sve nove Skupštine su nelegalne, nelegitimne. Dakle, sve druge manifestacije i događaji, nemaju nikakvu pravnu valjanost", rekao je Vučelić na vanrednoj konferenciji za medije.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike