Zvezda ne igra četvrti meč protiv Budućnosti, ipak odluka nije konačna

Crveno-beli su nezadovoljni suđenjem u finalnoj seriji. Predsednik Nebojša Čović je posle trećeg duela najavio da Zvezda najverovatnije neće igrati četvrti meč u hali „Morača".

Očigledne sudijske greške i i loš tretman u Podgorici navelo je crveno-bele da dobro razmisle da li vredi igrati pod ovakvim uslovima. Posle sasanka sa Remsom odlučeno je da Zvezda ne igra meč.

"Mi smo imali sastanak sa Iztokom Remsom, direktorom takmičenja Krešimirom Novoselom i sportskim direktorom Žarkom Čabarkapom. Dali smo im sekvence oružane pljačke, kojom je koordinirao sudija promenjenog identiteta Javor. Sad se zove Javor. Radi se o sudiji iz Evrolige koji je takav kakav je i koji je od prve sekunde napravio takav ambijent. Doveli su nas u situaciju u kojoj nema ni svrhe ni razloga uzbuđivati se ni ti učestvovati u jednoj farsi koja se kao scenario pravi od oktobra 2017. godine. To je Bokan vešto odradio šireći svoj uticaj i kombinujući, s obtirom da on zna da nas je pokrao, ali ne očekujem da je hrabar da to i prizna. Očekujem ekspertizu, da tu ekspertizu potpišu da je sve regularno, pa da ih mi tužimo, jer se ovde ne radi o dva boda, već i o materijalnoj šteti. A znate da ekran i televizije ne mogu da lažu" rekao je predsednik crveno-belih Nebojša Čović, prenosi portal Blic.

Navodi da je odluka da ekipa ne izađe na teren gotovo pa konačna.

"Mi smo blizu toga da donesemo tu odluku, jer nema svrhe da im kvarimo slavlje. A i ne bih da ponovo dolazim u halu, pa da nas gađaju šunkom, probajući da provociraju Omića ne zaboravljajući da oni imaju Šehoviće. Dan je dugačak, ima vremena za odluku, prvo da pogledamo kako je prošao meč Budućnost – Zeta, a onda i da ispratimo derbi.", dodao je Čović.  

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike