Vučević za RTS: Svi smo odigrali dobro i došli do velike pobede

Nikola Vučević je u Junajted Centru predvodio Čikago bulse do važne pobede nad ekipom Milvoki baksa koja se smatra pretendentom na šampionsku titulu. Rezultat je bio 120 prema 113 za Bulse posle jednog produžetka. Nikola Vučević je imao svoj najbolji rezultat sezone sa 29 poena, deset skokova i šest asistencija.

„Zadovoljni smo što smo ostvarili pobedu nakon pet poraza za redom. Nismo baš igrali najbolje u zadnje vreme, tako da nam je večeras mnogo značila ova pobeda i nadam se da ćemo nastaviti ovako da igramo. Odlična ekipa Milvoki baksa, imaju dva veoma ozbiljna igrača. Dobro smo odigrali timski. Stvarno svi smo odigrali dobro, borili se, došli do velike pobede.“, rekao je Vučević.

Znači, ako možete da pobedite Bakse koji se smatraju prentendtom za šampionsku titulu, da li možete da pobedite svaki tim?

„Ne ide baš tako. To je jedna utakmica. Eto mi smo večeras odigrali dobro, oni su na kraju malo slabije i eto došli smo do pobede. U NBA ligi svako može da pobedi svakoga, ali pitanje je da li to možemo da uradimo svaki drugi, treći dan.“

Čikago Bulsi sledeću utakmicu igraju u subotu uveče po lokalnom vremenu. Dočekuju ovde na svom parketu u Junajted Centru ekipu Nju Orleans pelikansa a Milvoki baksi igraju u isto vreme u Fajserv Forumu, dočekuju u Milvokiju Bogdana Bogdanovića i Atlanta hokse.

(RTS)


Ostavite komentar