Večiti derbi košarkašica u polufinalu Kupa Milan Ciga Vasojević

Završni turnir nacionalnog Kupa za košarkašice biće odigran 2. i 3. marta u niškoj dvorani „Čair“.

U prvom polufinalu Kupa, 2. marta od 17 sati igraće Crvena zvezda i Partizan, dok će Mega Mis i Kraljevo sastati od 19.30 časova.

Finale je zakazano za treći mart u 19 časova. Žrebu su prisustvovali predstavnici klubova učesnika, a uvodnu reč dao je potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije za takmičenja Dušan Projović.

„Čestitam vam svima na ogromnom uspehu naše ženske reprezentacije, koja se treći put zaredom kvalifikovala na Olimpijske igre. Čestitam ovom prilikom i njima, najveća je zasluga igračica, stručnog štaba i ljudi koji vode žensku košarku, ali ogromnu zahvalnost zaslužujete i vi, koji ste kroz takmičenja i klubove razvijali naše reprezentativke. Svi treba da budemo ponosni na njih, kao što smo ponosni i na vas. I ove godine je Kup u Nišu, drugi put zaredom, čestitam svima koji su se plasirali na završni turnir. Želim vam mnogo uspeha i neka pobedi ekipa koja bude najbolja na terenu“, rekao je Projović, prenosi zvanični sajt KSS.

Trofej Milan Ciga Vasojević brani ekipa Crvene zvezde, koja je prošle godine u finalu pobedila Art Basket (Mega MIS) rezultatom 77:55.

(RTS)


Ostavite komentar