Vasilije Micić: Nisam video da je ušla, samo sam osetio hladan osećaj

Košarkaši Efesa pobedili su Olimpijakos u Beogradu rezultatom 77:74, pogotkom Vasilija Micića u poslednjoj sekundi.

"Nisam video odmah da je ušla, onog momenta kada sam ugledao samo sam osetio neki hladan osećaj", rekao je za Tanjug košarkaš Efesa Vasilije Micić, nakon postignutog pobedničkog koša u polufinalu Evrolige.

"Interesantna utakmica sve vreme. Imali smo sreću jer je Šejn Larkin bio raspoložen na početku, održavao nas je u meču. U jednom trenutku se priključio Elajdž Brajant da nas održi smirenim bez obzira na njihovu publiku."

"Mi smo već igrali pred ovakvim navijačima, što u mečevima sa Galatasarajem, što sa Fenerbahčeom. Bilo je prelepo igrati pred njihovim navijačima, ali imali smo i mi našu skromnu grupicu", rekao je Micić posle meča.

Doda je da se ovome na kraju nije nadao.

"Bio sam smiren sve vreme i imao sam neki fin osećaj bez obzira što nisam u vrhunskoj formi jer sam imao malu povredu. Bio sam smiren i strpljiv i dalo je rezultata."

Micić je naveo da nije odmah video šta se dogodilo pošto je loptu izbacio iz ruke.

"Nisam video odmah da je ušla. Onog momenta kada sam ugledao, samo sam osetio neki hladan osećaj", rekao je Micić.

Dodao je da mu je ova utakmica, kada je u pitanju motivacija, kao i svaka druga.

"Nije Beograd motiv više. Imam iskustvo igranja ovde. Pre četiri godine sa Žalgirisom sam izgoreo u toj prvoj utakmici protiv Fenerbahčea, sećam se kao da je juče bilo. Nakon toga stvari su počele da se menjaju u pozitivnom smislu."

"Ovo je samo utakmica, nije ovo sad neka tuča da treba da ispoljavamo neke emocije. Prosto jedna košarkaška utakmica gde se nadmećeš i u nju pristupam kao i u svaku drugu", kazao je Micić.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike