Utisci sa slavlja pobede Jokića i Denvera nad Vašingtonom

Nikola Jokić je postigao fenomenalnih 42 poena u utakmici protiv Vašington Vizardsa. Najviše za njega na jednoj utakmici ove sezone. Kad Nikola Jokić igra, izgleda kao da nema ničeg lakšeg nego ubacivati loptu u koš na NBA utakmici.

Imao je i dvostruki učinak, blizu tripl-doubla sa 12 skokova i 8 asistencija.

Čak su i navijači domaćeg tima iz Vašingtona proglasili Nikolu za MVP-a. Nagetsi su pobedili rezultatom 113 prema 104.

Pitali smo trenera Nagetsa, Majkla Malonea, šta će da kaže Nikoli posle utakmice. A on kaže, reći ću mu da je trebalo da ima još dve asistencije. I dodao je, jutros sam bio zabrinut i rekao, mi smo svetski šampioni, treba tako da igramo. Smatrao sam da je Nikola svojom igrom dao inspiraciju i drugima. Želimo da on bude lider. Ovo je tim Nikole Jokića, tim Jamala Marija. Tako da, možete da govorite rečima, ali možete da govorite i dajući primer drugima. Mislim da je Nikola fenomenalan lider i pokazuje to i svojim delima svake noći, rekao je Meloun.

Nikola nam je rekao da su u Vašingtonu došli da mu pruže podršku i članovi porodice. Supruga Natalija sa ćerkom Ognjenom, tašta Danica Mačešić i svastika Maja Mačešić sa ćerkom. I pitali smo ih za utiske posle pobede.

“Divno, divno je bilo. Divno smo uživali. Kako se njoj svidelo? Svidelo joj se, voli utakmice, tako da…Ponosna je na tatu. Prvo je spavala malo, ali dobro je“, konstatovala je Natalija.

“Svaka čast, pobeda je najvažnija. Nikola je uvek najbolji“, konstatovala je tašta Danica.

“Svaka čast. Još jedna fenomenalna Nikolina igra. Navikli smo da uvek sve bude bolji i bolji. Jeste, uživali smo u utakmici, stvarno, Rekla je svastika Maja.

Ovo je bila pobeda Denvera Nikole Jokića u centru Vašingtona, pa je zato bila odgovarajuća i igra našeg ansambla Pančić „Igrale se delije“. Ovo je veče srpskog nasleđa, videli smo brojne srpske navijače, a program je počeo tako što je himnu SAD-a otpjevala operska pevačica iz Biograda, Biljana Soldo.

Denver Nagetsi i sledeća dva meča igraju u gostima. Prvo u utorak u Indianapolisu kod ekipe Pejsasa, a zatim putuju u Njujirk i igraju protiv Njujork niksa. A vaše dalje očekuju na svom terenu u Minesoti protiv Timberwolvesa, a posle toga Jutu u Vašingtonu.

(RTS)


Ostavite komentar