Trinkijeri: Vojska umorna, ali idemo u Niš da branimo Kup

"Idemo u Niš sa ciljem da odbranimo Kup. Imali smo vrlo težak period. Vojska je ispražnjena, umorna. Imamo i povreda i zato moramo biti izuzetno mudri i probati da imamo dovoljno snage za sve borbe koje nas čekaju. Moramo biti mnogo pametni", rekao je Trinkijeri novinarima pred put u Niš.

Crno-beli u petak od 19.30 u četvrfinalu igraju protiv čačanskog Borca i počinju odbranu trofeja osvojenog prošle godine.

"Bilo je super. Prošle godine je Kup bio početak jednog novog života. Sad je situacija drugačija. Sutra igramo protiv instuticije, to je grad košarke, Kića, Obradović, Radmilo… Borac bi mogao da igra ABA ligu bez ikakvih problema. Biće izuzetno teško, veliko poštovanje. Igramo jednu utakmicu, pa ćemo videti", rekao je Trinkijeri, koji je upitan šta je za njegovu ekipu važnije – Kup ili nastavak sezone.

"Ne bira se. Jedina stvar koju možemo birati je da budemo pametni. Igramo bez Gordića koji je jako važan igrač, bez Redinga. To znači da neki drugi mlađi igrači moraju da pomognu, moraju da se bace u arenu, da se bore", zaključio je Trinkijeri.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar