Tomić pred treću utakmicu finala: U Podgorici kao da je 0:0

"Očekujem potpuno drugačiju utakmicu, razlike kojima smo dobijali prethodne utakmice uopšte nisu faktor, niti igraju ulogu pred ovaj treći meč. Budućnost će sigurno reagovati nakon dva poraza i igraće pred svojim navijačima. Zato ćemo morati da odigramo još jače, pametnije i da držimo koncentraciju tokom celog toka utakmice. Ponavljam, kao da je 0:0 u finalnoj seriji i tako gledamo i treći meč", rekao je Tomić za klupski sajt.

Van stroja zbog povrede je i dalje Džo Regland, dok je nastup Stratosa Perperoglua pod znakom pitanja usled povrede koju je zadobio na prethodnom meču sa Budućnosti, saopštili su crveno-beli pred večerašnji odlazak za Podgoricu.

Košarkaš Ognjen Dobrić očekuje težak zadatak i naglašava da Budućnost ima veliki kvalitet.

"Narednu utakmicu gledamo kao da je početak serije. Dobro smo trenirali u ova dva dana, osvežili se za naredni izazov. Tim Budućnosti svakako će drugačije izgledati u svojoj hali, pred svojim navijačima, znaju te koševe… Zato će naš pristup biti isti kao i pred prva dva meča – čvrsto, koncentrisano, držeći se plana koji nam iznese trener, ali smo te utakmice već zaboravili", zaključio je Dobrić.

Treća utakmica finala Budućnost – Crvena zvezda igra se u sredu od 19 časova u podgoričkoj hali Morača.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike