Teodosić za RTS: Velika pobeda za nas, žao mi je što ranije nisam došao u NBA

"Bila je ovo izuzetno važna utakmica za nas, kao što će i sve preostale do kraja biti, borba za plejof će biti jako neizvesna i svaka utakmica je kao finale. Sa jednom pobedom izbijaš na šesto mesto, a sa dva poraza si na desetom. Svaka utakmica je bitna i drago mi je da smo pobedili pred težak raspored do kraja prvenstva", izjavio je Teodosić.

Teodosić je ove sezone najstariji "ruki" odnosno debitant u NBA ligi, ali iz dana u dan se sve bolje prilagođava na drugačiju košarku nego u Evropi.

"NBA je zaista lepo iskustvo, igrati u sigurno najjačoj ligi na svetu sa najboljim igračima je nešto posebno. Nisam se 100 odsto privikao na način igre i života, ali zaista uživam i srećan sam. Ostaje žal što nisam došao koju godinu ranije, ali imam još nekoliko sezona pred sobom da pokažem šta znam i umem", rekao je Miloš.

Teodosić je dodao da je sjajan osećaj igrati za trenera kakav je Dok Rivers, ali i sa saigračima kakve ima u Klipersima.

"Dok je zaista sjajan, ima NBA titule i zaista uživam u svakom danu provedenom sa njim i sa saigračima", izjavio je Miloš Teodosić.  

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike