Slukas: Obradović nam preneo – nema izgovora, idemo po trofej

Fenerbahče u Baskiji neće moći da računa na Luiđija Datomea i Žofrija Lovernja, dok određene probleme sa povredama imaju Jan Veseli i Nikola Kalinić.

"Ne želimo izgovore, taj mentalitet nam je preneo trener. Povrede su sastavni deo košarke, moramo da nastavimo dalje i srećni smo što smo na fajnal-foru. Očekivanja su velika, imamo dobar tim, opasan i talentovan", rekao je Slukas za Jurohups.

Grčki plej ističe da je najvažnije da tim iz Istanbula sledi istrukcije trenera Obradovića.

"Željko uvek nađe put do pobede. To je jako važno, a potrebna nam je još i sreća. Volim da sarađujem sa njim, iako je nekad veoma agresivan. Ipak, uvek je iskren i pravedan. Zadovoljan sam što mi je trener takav stručnjak".

Slukas smatra da nije izenađenje što je Efes, rival Fenerbahčea u polufinalu, stigao do same završnice i izdvojio Vasilija Micića.

"Efes je igrao sjajno cele sezone. Imaju dosta talentovanih igrača, biće teško. U tim sezone svrstio bih Micića, zajedno sa Higinsom, Klajburnom, Poarijeom i Veselim", zaključio je trostruki šampion Evrope, dva puta sa Olimpijakosom i jedno sa Fenerbahčeom.

Polufinala Evrolige Fenerbahče – Efes i CSKA – Real igraju se u petak.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar