Slobodan Maletić: Simanić je mnogo bolje, igrači silno žele da ga vide

Košarkaši Srbije plasirali su se u finale Mundobasketa posle pobede nad Kanadom – 95:86. 

„Mnogo je lepo ovih dana biti Srbin u Manili. Još od završnice druge faze takmičenja. Praktično od utakmice sa Italijom i od poraza kada smo svi potonuli, a sada smo uvideli da nas je taj poraz u stvari lansirao u svetske visine“, rekao je Maletić. 

Srbija je nakon poraza od Italije u prvom meču druge faze savladala Dominikansku Republiku, a zatim je bila bolja od Litvanije i u polufinalu pobedila je Kanadu.

„Ne samo što je pobeđena Kanada, nego, opet taj način na koji je pobeđena potpunom dominacijom naših momaka koji su tokom celog meča imali vođstvo. Formirana je jedna grupa momaka koju predvodi Bogdan Bogdanović, pravi, istinski as naše košarke. Me ne da imamo tim ,nego imamo timčinu i nije nas uopšte briga protiv koga se uopšte igra“, istakao je Maletić.

Novinar Radio Beograda istakao je tokom razgovora u Beogradskoj hronici da je zdravstveno stanje Boriše Simanića znatno bolje.

„Simanić je sada mnogo bolje, svakodnevno ga posećuju dvojica fizioterapeuta iz naše reprezentacije, rade sa njim. Naši igrači silno žele da ga vide, jer ga do sada nisu još videli od kako je završio u bolnici. Oni traže priliku da to bude sutrašnji dan i kažu da bi im to bio poseban podstrek pred finalnu utakmicu“, zaključio je novinar Radio Beograda Slobodan Maletić.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike