Sferopulos: Zadovoljan sam pobedom, kontrolisali smo dešavanja na terenu

Crvena zvezda je u Železniku pobedila ekipu Splita 89:67 u meču 13. kola regionalne ABA lige.

Sferopulos je odlučio da na meču protiv Splita odmori Miloša Teodosića i Džoela Bolomboja, dok je na ovom meču za „crveno-bele“ debitovao Fredi Gilespi.

„Pristup utakmici je bio na visokom nivou. Kontrolisali smo dešavanja na terenu, igrali veoma dobro u oba smera. Zadovoljan sam prikazanim. Raduju me partije Simonovića i Lazarevića, debitovao je Gilespi, koji tek treba da se adaptira na sistem, ali sam siguran da će nam mnogo značiti u period koji sledi“, rekao je Sferopulos na konferenciji za medije.

On je istakao da je zadovoljan igrom Jaga dos Santosa.

„Odmorili smo Teodosića i Bolomboja, razigrali nekoliko igrača, odigrali dobar meč i sa dosta samopouzdanja čekamo iskušenja koja slede. Jago je mlad igrač, ima oscilacija, ali ja sam zadovoljan onim što pruža na terenu“, dodao je trener Crvene zvezde.

Sferopulos je napomenuo da Crvena zvezda prati situaciju na tržištu.

„Pratimo situaciju na tržištu, angažovaćemo igrača, ali samo pod uslovom da može da bude pojačanje za ekipu. Nećemo dovoditi igrače, samo da bi povećali njihov broj u timu. Verujem u momke koje imam na raspolaganju. Sigurno nećemo da žurimo“, istakao je Sferopulos.

Crvena zvezda je prva na tabeli ABA lige sa 12 pobeda i jednim porazom.

(RTS)


Ostavite komentar