Sferopulos: Jago povredio koleno, Nejpiru nije potrebna operacija

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su na domaćem terenu „Štark arene“ ekipu Fenerbahčea rezultatom 87:56 u utakmici osmog kola Evrolige.

„Ovo je zasluga igrača. Odigrali smo od prvog do poslednjeg sekunda na način na koji želimo da igramo i kojem težimo. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu koji smo imali protiv Fenerbahčea. Sve je funkiconisali sjajno. Odbrana je bila na željenom nivou, stekli smo samopouzdanje za igru u napadu, navijači su nam ulivali dodatnu energiju i verujem da smo ih zaista obradovali velikom pobedom“, istakao je Sferopulos.

Grk je dodao i da nema mesta slavlju.

„Svi zajedno nastavljamo sa borbom, a čekaju nas velika iskušenja u nastavku sezone. Veliko hvala i predsedniku Čoviću koji je obezbedio čarter let, jer smo imali tri utakmice u kratkom vremenskom periodu, protiv Barselone, Zadra i Fenerbahčea. Spomenuti čarter nam je omogućio da ostanemo sveži. Šabaz je slomio nos i sledi mu pauza, neće morati na operaciju i to je koliko, toliko dobro. Jago je povredio koleno, u ovom momentu ne znam kakva je tačna situacija. Nadam se da neće dugo pauzirati“, zaključio je Sferopulos.

(RTS)


Ostavite komentar