Sferopulos i Obradović oprezni posle žreba za Kup Koraća

Crvena zvezda će u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća igrati protiv FMP-a, dok će Partizan sastati sa Hercegovcem, odlučeno je žrebom u Beogradu.

Preostala dva četvrtfinalna para Kupa čine Borac iz Čačka i Čačak 94, odnosno Mega – Vojvodina. Večiti derbi moguć je tek u finalu.

„Sve misli su usmerene na meč sa FMP-om, idemo korak po korak. Ne razmišljamo o finalu. O Partizanu tek kada dođe vreme“, rekao je Sferopulos novinarima u Beogradu.

On je istakao da još nije odlučio, koja će četiri stranca igrati na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća.

„Ima još vremena. Prerano je da pričamo o Kupu, imamo još mnogo da igramo do tada, tako da razmišljamo samo o narednoj utakmici“, naveo je trener Crvene zvezde.

Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća će i ove godine biti održan u Nišu od 14. do 17. februara.

„Mnogo toga još mnogo toga da se promeni do početka turnira, treba videti u kom stanju će biti ekipa. Žreb je kao i uvek interesantan. Hvala gradu Nišu, koji će ponovo biti domaćin finala Kupa Radivoja Korać. Uvek su bili fenomenalni domaćini. Nadamo se da će sve da biti u fer-plej atmosferi i neka pobedi najbolji tim“, rekao je trener Partizana Željko Obradović. Partizan će u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća igrati protiv Hercegovca.

„Treba prvo proći četvrtfinale, pa ćemo posle toga pričati o svima ostalim protivnicima. Nama je drago da igramo protiv Hercegovca, koji je ranije imao tradiciju, pa neke probleme, a sada su se vratili. Nadam se da će svi koji vole košarku uživati u toj utakmici“, rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Crvena zvezda brani trofej Kupa Radivoja Koraća, pošto je prošle godine u finalu pobedila Megu 96:79.

(RTS)


Ostavite komentar