Samjuels napušta Partizan?

Iako je još uvek član Partizana, raskid je verovatno epolog koji nas očekuje. Njegova objava na društvenoj mreži navodi na takav zaključak, Samjuels se zahvalio klubu i navijačima, a to se radi kada se napušta klub.

On je suspendovan, kako je klub saopštio „zbog narušavanja klupske discipline, kao i ugovora". Mnogi u klubu nisu bili zadovoljni njegovom prvom objavom, otuda i ovakva odluka. Da li je ovo bio okidač da se Samjuels ponovo obrati fanovima, ili je rešio da ode. U svojoj novoj objavi na Instagramu je dodao:

"Ja sam samo momak sa Jamajke. Sve sam video kao blagoslov… Izklazm iz svega… Hvala Partizanu što mi je omogućio da stanem na teren i da ga predstavljam. Stvari nisu ispale kao što je planirano, ali bez obzira na sve bilo je neverovatno učestvovati u tom derbiju Zvezde i Partizana. Pratiću moje momke. Instagram je društvena mreža i daje šansu idiotima da urade svoj posao… Za mene je to samo zabava i ljudi ne bi trebalo da obraćaju mnogo pažnje na to. Poštovanje za sve prave fanove", napisao je Samjuels.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike