RTS na Ol-staru: Mediji, zvezde i čekanje na Nikolu Jokića

Zajon Vilijamson je vrlo popularan među navijačima, koji su hteli i da ga proglase MVP-jem susreta, ali je titulu ipak poneo Majls Bridžis.

Pored same utakmice Zvezda u usponu, koju je Tim SAD dobio treći put zaredom na Ol-staru rezultatom 151:131, bilo je i više drugih objava, susreta i nagrada.

Tako je ustanovljena nagrada za medije, koju je ove godine dobila emisija na mreži Ti-En-Ti, koju pored ostalih vode Šakil O’Nil i Čarls Barkli.

Jedan od glavnih događaja biće u subotu uveče, kada je zakazan susret sa rukovodiocem NBA lige Adamom Silverom, koji će odgovarati na pitanja novinara. Silver je održao predavanje na kojem je govorio o želji da ljudi i kod kuće mogu da se što više osećaju kao da su na utakmici, a njemu se na bini pridružio poznati glumac Bil Mari, u ulozi prodavca viršli.

Medijski dan glavnog događa, utakmice između Tima Lebron i Tima Janis, neće biti organizovan u "Junajted centru" gde se igra Ol-star, već u "Vintrast areni". Tamo će biti održana konferencija za štampu, na kojoj će govoriti igrači.

Tokom subotnjeg dana biće organizovan i kamp za mlade košarkaše bez granica.

Drugog dana Ol-stara, odnosno noći po srednjoevropskom vremenu, na programu su između ostalog takmičenja u zakucavanju i brzom šutiranju trojki, dok će sve biti zaokruženo duelom najvećih zvezda između subote i nedelje.

Drugu godinu zaredom, Srbija će imati predstavnika, pošto je Nikola Jokić među rezervama u timu Lebrona Džejmsa.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar