Rasprodate sve ulaznice sa prvi evroligaški derbi – „prilika da se okrene nova i lepša stranica“

Po prvi put u istoriji, Partizan će u četvrtak od 20.30 dočekati Crvenu zvezdu u okviru Evrolige, što izaziva veliko interesovanje ne samo srpske, već i evropske košarkaške javnosti, ističu crno-beli.

Navode da su rasprodate sve dnevne ulaznice koje su se našle u slobodnom opticaju, pored 11.500 sezosnkih ulaznica.

"Klub se obraća navijačima, simpatizerima, predstavnicima medija, predstavnicima tehničkih službi i obezbeđenja sa iskrenom željom da predstojeći meč protekne u najboljem mogućem redu i bude primer dobre, sportske atmosfere i dobre organizacije na evropskom nivou", navedeno je u saopštenju iz Humske.

Naglašavaju da će "Štark arena" u četvrtak nesumnjiivo biti puna i napominju da je svaka ulaznica numerisana. Bezbednosne snage na utakmici će biti pojačane, a svaki gledalac će biti u obavezi da zauzme ono mesto za koje ima kartu.

Iz Partizana napominju da će gostujući tim prema propozicijama dobiti mesta koja se nalaze u produžetku gostujuće klupe i da nikakvog drugog mesta na kojem će se gostujući navijači u dvorani okupljati neće biti.

"Nulti stepen tolerancije za uvredljiva skandiranja"

KK Partizan poziva sve prisutne u dvorani da se suzdrže od bilo kakvog ponašanja koje na bilo koji način može ugroziti bezbednost i integritet aktera utakmice.

"Ubacivanje mekih i tvrdih predmeta u teren je strogo zabranjeno i neće biti tolerisano. Takođe, nulti stepen tolerancije postoji i za uvredljiva skandiranja bilo koje vrste! Uvrede se baš kao i ubacivanje predmeta u teren strogo sankcionišu prema važećim propozicijama Evrolige. Iznad sankcija, takvo ponašanje u ogromnoj meri urušavaju ugled Partizana u Evropi i šalju ružnu sliku koju niko ne želi da prikaže", navedeno je u saopštenju.

Prvi evroligaški derbi je prava prilika da se sa praksom vređanja i kreiranja nebezbednog okruženja prekine i da se okrene nova, lepša stranica istorije košarkaških dvoboja između Partizana i Crvene zvezde, ističu iz Partizana.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike