Rajaković: Častim večeru za celu ekipu, ako pobedimo tri u nizu

Rajaković vodi mladu ekipu Toronto reptorsa sa kojom mu je prevashodni cilj postavljanje sistema za rezultate na duže staze i razvoj budućih nosioca franšize.

Problem sa mladim timovima je taj što ne može da se očekuju instant uspesi od neiskusnih i nesazrelih momaka. Reptorsi su na 11. poziciji na Istoku, tik ispod plej-in konkurencije, sa devet pobeda i 11 poraza. Ono što je njima potrebno jeste trening, a usled dvodnevne pauze zbog NBA kupa su imali dovoljno vremena i prostora da se pozabave timskim i igračkim nedostacima.

U izjavi posle treninga, koji je preneo kanadski „Sportsnet“, pa i ostali američki mediji, Rajaković je istakao da će častiti čitavu ekipu ako uspeju da zabaleže seriju od tri pobede, što im nije polazilo za rukom od starta sezone.

„To je nešto što uzimam k srcu, da budem iskren sa vama. Kada sam izjavio da je Paskal (Sijakam) rekao da će tim to platiti, on to misli da sam škrtica. A to nije tačno, pa kada dobijemo tri pobede zaredom, vodim stručni štab i igrače na večeru i to će mi biti iz mog džepa”, rekao je Rajaković.

Sledeći meč Reptorsa biće na domaćem parketu protiv prošlogodišnjeg finaliste Majami hita.

(RTS)


Ostavite komentar