Radonjić: Žestok ritam, trebaće nam energija sa tribina protiv Cedevita Olimpije

"Nakon utakmice sa Žalgirisom, došao je CSKA i to posle jednog dana pauze koji je delimično potrošen u putu igrali smo meč sa jednim od favorita za osvajanje Evrolige. Odigrali smo dobru utakmicu, bilo je i dobrih stvari, bilo je i onih koje smo svakako mogli bolje da uradimo…"

"Današnji dan ponovo provodimo u putu i razmišljamo o narednom protivniku a to je ekipa Olimpija Cedevite", rekao je trener crveno belih.

"To će nam biti sedmi meč u 17 dana i Cedevita Olimpija…U ovom ritmu u kome nam je to i četvrti meč za samo 7 dana biće potrebno da odigramo sa dovoljno energije. Ono što je jako važno u tim okolnostima je i koncentracija jer nas čeka meč sa ekipom koja je imala skoro punih sedam dana da se pripremi za ovu utakmicu."

"Iskusni su, kvalitetni i zaista neće biti lako, ali uz podršku navijača koje ovom prilikom pozivam da dođu i pomognu nam, tako što će nam dati dodatnu snagu, verujem da možemo da odigramo dobar meč i dođemo do bodova" rekao je trener Crvene zvezde.

"Utakmica koja nam dolazi nakon dve vrlo teške evroligaške utakmice koje smo odigrali u samo dva dana i četvrta u sedam dana…želimo da odigramo dobro, I Olimpija želi bodove nakon meča sa FMP-om, takođe i znajući da smo odigrali mnogo utakmica u prethodnom periodu."

"Uz to imaju svoj kvalitet, ekipa je napravljena da se bori za vrh, iskusni su, međutim, želimo da odigramo dobru utakmicu u nedelju na našem terenu, i uz podršku naših navijača sa tribina sada kada nam je važno želimo da dođemo do važnih bodova", rekao je Marko Simonović.

Duel Crvene zvezde i Cedevita olimpije igra e u nedelju od 21.00. 

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар